Aktif Çağrışım’da açılış heyecanı

Aktif Çağrışım’da açılış heyecanı

16.05.2018 09:46:56

Özel Aktif Çağrışım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ailesi, yeni bina açılış heyecanını dün protokol üyeleriyle paylaştı.

2006 yılında Silivri'de öncü kurum olarak yola çıkan Özel Aktif Çağrışım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, istikrarlı çalışmalarını modern ve donanımlı bir binayla taçlandırdı. Mimarsinan Mahallesi, Feyyaz Altınorak Caddesi, No:104 Silivri AVM karşısı olan yeni adresine taşınan kurum, Avrupa standartlarında, kurumsal kıstaslar ve yönetmeliklere uygun olarak düzenlediği yeni binasında çocuklara ve ailelerine sağlıklı, rahat, güvenilir ve keyifli bir ortamın yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklere de imkân sunacak.

AÇILIŞA KATILIM YOĞUNDU
Bireysel ve grup olmak üzere, fizik tedavilerinden, konuşma, okuma yazma eğitimlerine, hippoterapi ve fizyoterapi imkanı sunan Özel Aktif Çağrışım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, yenilenmiş haliyle hizmete devam etmekte. Yeni merkez binasının açılışı dün gerçekleştirildi.
Özel Aktif Çağrışım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu Seda Şahin, Müdürü Şenay Erel Argun ve öğretmenlerinin hazır bulunduğu açılışta Silivri Belediye Başkan Vekili Bora Balcıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Has, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Harun Tüfekçi, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Erdal Aslan ve Mehmet Şen, AK Partili İlçe Yöneticileri, CHP Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer, Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Özkök, Silivri Belediyesi Yaşlı ve Koordinasyon Merkezi Müdürü Meral Demir, Silivri Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Gülgün Narinç ve yönetim kurulu üyeleri, Silivri Samsunlular Derneği Başkanı Bilhan Ahlatçıoğlu, İş insanı Burhan Soyaslan katılarak Özel Aktif Çağrışım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ailesini yalnız bırakmadı.
Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, ilçemiz özel eğitimine kattıkları değer, özel çocuklara verdikleri emek için Özel Aktif Çağrışım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu Seda Şahin'e teşekkür etti, yeni binalarının hayırlı olmasını diledi. Açılış kurdelesi kesiminin ardından konuklar yeni binayı gezdi. Seda Şahin, ihtiyaçlara daha iyi cevap verecek şekilde tasarlanan yeni binadaki bölümler hakkında konuklarına bilgi verdi. Ardından ikramlarda bulunuldu.
Renginar SALİ

YORUM YAP