Aksu: MHP, Türkiye’nin eğilmez başıdır

Aksu: MHP, Türkiye’nin eğilmez başıdır

21.06.2018 10:54:43

Sayalar ve Danamandıra halkıyla buluşan MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili İsmail Faruk Aksu, “Hepinizden ricam oylarınızı mutlaka kullanın, Türkiye'nin geleceğine sahip çıkın.   24 Haziran'da Milliyetçi Hareket Partisi kazanacak, Türk milleti kazançlı çıkacaktır. Millet aklıyla bezenmiş Cumhur İttifakı 24 Haziran'da alının akıyla sonuca ulaşacaktır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili İsmail Faruk Aksu, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Şenol Türkyılmaz, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve ilçe yöneticileri ile birlikte Muhtarlar Derneği programının ardından köylerde bölge sakinleriyle buluştu.
Danamandıra ve Sayalar'da Cumhur İttifakı ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatan Aksu, 24 Haziran'ın önemine işaret ederek MHP'ye destek beklentisini dile getirdi.

AKSU: CUMHUR İTTİFAKI SİYASİ VE EKONOMİK SALDIRILARINA KARŞI DOĞMUŞTUR
“15 Temmuz'dan sonra yeni bir hükümet sistemine geçilmesi zorunluydu” diyen Aksu, Cumhur İttifakını anlatmayı şöyle sürdürdü: “Türkiye'nin rahat bir nefes alması, güvenlik ve beka tehditlerine karşı güç birliği yapılması kaçınılmaz bir ihtiyaçtı. 16 Nisan Halkoylaması'yla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne milletimiz evet demiştir. Terörizme karşı ortak bir refleks gösterilmiştir. Siyasi ve ekonomik saldırılarına karşı Cumhur İttifakı doğmuştur.
Türk milletinin ve Türkiye'nin tarihi haklarını savunacak irade Cumhur İttifakı'yla tecelli etmiştir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Türkiye'nin varlığını teyit edecektir. Kuvvetler ayrımı net olarak sağlanacaktır. Yasama daha güçlü, yürütme daha aktif ve etkin, yargı ise daha bağımsız ve tarafsız çalışacaktır. Teröre karşı cumhur iradeyle ve ittifakla direnç göstermektedir.

“MİLLETİMİZLE PAYLAŞTIĞIMIZ SÖZ VE VAATLERİMİZİ MUTLAKA HAYATA GEÇİRECEĞİZ”
Türkiye'yi durdurmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Cumhur İttifakı Türkiye, Türkiye ise Cumhur İttifakı'dır. 24 Haziran'da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi tam olarak uygulamaya geçecek, Cumhuriyet taçlanacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi de TBMM'de çok güçlü bir şekilde varlığını muhafaza edecektir. Gazi Meclis'in denge ve denetleme görevini en iyi şekilde icra ve ifa edeceğiz. Seçim Beyannamemizde milletimizle paylaştığımız söz ve vaatlerimizi mutlaka hayata geçireceğiz.

“MHP, TÜRKİYE'NİN EĞİLMEZ BAŞIDIR”
MHP, Türkiye'nin eğilmez başıdır. Çare biziz, çözüm biziz, huzur ve umut bizleriz. MHP, geleceğin mimarı, geçmişin muhafızı, bugünün müşahit ve müteyakkız kudretidir...

“24 HAZİRAN'DA MHP KAZANACAK, TÜRK MİLLETİ KAZANÇLI ÇIKACAK”
Hepinizden ricam oylarınızı mutlaka kullanın, Türkiye'nin geleceğine sahip çıkın. 24 Haziran'da Milliyetçi Hareket Partisi kazanacak, Türk milleti kazançlı çıkacaktır. Millet aklıyla bezenmiş Cumhur İttifakı 24 Haziran'da alının akıyla sonuca ulaşacaktır.”
Haber Merkezi

YORUM YAP