Aksoy, yeni düzenlemeye isyan etti

Aksoy, yeni düzenlemeye isyan etti

7.08.2018 10:00:55

Alevi Kültür Dernekleri Silivri Şubesi eski Başkanı Coşkun Aksoy, Konutlar Bölgesi alt geçitten kaynaklı trafiği rahatlatmak adına yapılan yol düzenlemesine isyan etti.

İlçenin kanayan yarası haline dönüşen Konutlar Bölgesi trafik sorunu ile ilgili olarak yaşanan sıkıntıların giderilmesi amacıyla AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı, Kara Yolları Bölge Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin koordineli çalışmasıyla uygulamaya konulan yeni düzenleme Coşkun Aksoy'u isyan ettirdi.

“E-5'E TRAFİK IŞIĞI KOYUP CEZA KESMEK HAKSIZLIKTIR”
Yasak yerden U dönüşü yaptığı gerekçesiyle aracının plakasına ceza kesilen Coşkun Aksoy, sosyal medya üzerinden öfke patlaması yaşadı. Aksoy, duruma olan tepkisini şöyle dile getirdi: “Düzenleme değil resmen soygunculuk. Sen E-5'i keseceksin, ışıkları koyacaksın, E-5'ten İstanbul istikametine devam edene 105 TL ceza keseceksin! Neymiş efendim hastane yanından kesilen trafikte yalnızca şehir içine geçebiliyormuşum, İstanbul istikametine devam edemezmişim. Yol boş, U dönüşü yasağı ne zaman ne amaçla konuldu bilmiyorum.

“SAÇMALIK”
İlla şehir içine girip yan yolu sıkıştırıp terminal yanından E-5'e çıkacakmışım. Yok böyle bir saçmalık. Lütfen en kısa sürede U dönüşü yasağını kaldırınız. O yasağı koymak için hiçbir sebep yok. Şehir içindeki yan yol trafiğinin hafiflemesi ve İstanbul'a gidecek araçların direk E-5'ten yoluna devam etmesi kadar doğal bir şey yok.”

Aksoy, cezanın iptali ve U dönüşü yasağının kaldırılması için hakkını yasal yollardan arayacağını da sözlerine ekledi.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP