Aksoy İşitme Merkezi açıldı

Aksoy İşitme Merkezi açıldı

29.05.2017 11:13:15

Aksoy İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi, görkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi. Açılışa iki milletvekili, protokol mensupları ve ilçenin önemli isimleri katıldı.

İlçemizde önemli bir eksikliği giderecek olan Aksoy İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi, 26 Mayıs Cuma günü, Aksoy Grup Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Aksoy'un sahipliğinde hizmete girdi. Kalabalık bir davetli topluluğu eşliğinde yapılan açılış törenine; Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ile Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Ali Şeker, Silivri Belediyesi Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Suna Göçengil, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kadın Kolu Başkanı Elif Yılmazer, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Gençlik Kolu Başkanı Berker Esen, Silivri Belediyesi Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyesi Ali Vural, Silivri Belediyesi Adalet ve Kalkınma Partili Meclis Üyeleri Osman Umuç ve Metin Kaya, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Belediyesi eski Başkanı Selami Değirmenci, siyasi parti yetkilileri, mahalle muhtarları, komşu esnaflar ile Alevi kurumları temsilcileri katıldı.

İŞİTME ÇÖZÜMLERİ SAĞLAYICISI
Hayırlı olması temennisiyle protokol tarafından kesilen kurdelenin ardından, Oticon ve Sıemens marka işitme cihazlarının bulunduğu, yeni cihaz denemesi, her türlü işitme cihazı tamir, bakım, onarım ve teknik servis hizmetlerinin sunulduğu işitme merkezi dolaşıldı. Aksoy İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi, açılışa özel büyük indirimlerle Alibey Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi, Durak Apartmanı, No:41 /1-2 (Kipa AVM karşısı)adresinde faaliyet gösteriyor.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP