XXXXX

Akpnın Işıklara Sevgi Gösterisi


AKP İlçe Başkanı Metin Karakaş, Belediye Meclisi’nin Haziran oturumunda gelişen Kızılay mevzusu konusunda diyor ki; “Biz Belediye Başkanımızı ne kadar sevdiğimizi kanıtladık. Kendi grubundan alamadığı desteği biz verdik.” AKP’liler sözde (ne kadar özde olduğunu bilemem) Işıklar’ın, Kızılay’a verdiği sözler konusunda mahcubiyet yaşamaması için karara destek verdiklerini üstüne basa basa söylüyorlar.
AKP bu sevgi dolu yaklaşımı ile ne kadar övünse az.
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı kendi grubundan çok sevmek iddiasında imada bulunmayı ihmal etmiyor muhalefet; Fethullah Gülen cemaatiyle yakın ilişkilere göndermede yaparken, “Hükümetimiz değil asıl Özcan Işıklar eksen kayması yaşıyor” demekte.
Gülen mi CHP’ye, Işıklar mı cemaatine kayıyor ilçemizin yeni gündem maddelerinden biri ama bu polemik Silivri’de pek tutmaz gibi görünüyor.

IŞIKLAR’DAN BÜYÜKÇAVUŞLU’DA
BASIN TOPLANTISI
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar bugün Büyükçavuşlu mahallesinde basın mensuplarıyla bir araya gelecek. Işıklar’ın mahallede yapılan çalışmalar ve gündemdeki konular hakkında bilgilendirmede bulunması bekleniyor.

DEĞİRMENCİ VE IŞIKLAR,
ŞİMŞEK’İ KARŞILAMAYA GİTTİ
CHP Silivri İlçe Başkanı Selami Değirmenci ve Belediye Başkanı Özcan Işıklar dün İl Başkanı Berhan Şimşek’i karşılamak üzere İstanbul’daydı. Şimşek’in atama kararı, geniş çevrelerce memnuniyetle karşılanmışa benziyor. CHP İstanbul İl Yönetimi’nde yaşanan değişim sonrasında beklenen yeni yapılanma Silivri açısından da önemli gelişmelere gebe olarak yorumlanıyor. Gerçekleşmesi halinde sürpriz olmakla birlikte, Silivri siyasetinin dengelerini değiştirecek görevlendirmeler dolaşıyor kulislerde. Hadi hayırlısı.

MECLİS ÜYESİNE,
CEP İÇİN TRAFİK CEZASI
Güzel mi güzel, alımlı ve bir o kadar şık. Telefonu eline aldı mı bırakması zor. Konuşmayı çok sevdiğini onu tanıyanlar bilir. Dün trafikte cep telefonuyla konuşurken yakalanınca yediği ceza bu alışkanlığını törpülemeye yol açacaktır. Kabarık görüşme faturalarında düşüş olur bu yüzden. GSM şirketlerine ödemediği parayı süsüne harcar, yanına kar kalmaz sevgili eşi boşuna sevinmesin. Abla adını yazmadım bak kimse anlamaz : )))

OKULLAR TATİLE
GİRERKEN SIKINTILAR DA
İNSANLARI BUNALTIYOR
Eğitim-öğretim yılı sona ererken, okulların fiziki şartlarındaki yetersizlik dikkat çekiyor. Yılsonu programlarının yapıldığı daracık, havasız gösteri salonlarının yenilenmesi, onarılması ve daha da önemlisi genişletilmesi ile ilgili ihtiyaç dillendiriliyor.
Yaz sezonunda bu durumun değerlendirilmesi ile ilgili zorunluluk ortada. Yetkililerin dikkatine sunulur.

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ
SERGİSİ BUGÜN AÇILIYOR
Halk Eğitimi Merkezi Silivri Müdürlüğü Mustafa Yiğit yönetiminde Yıl Sonu Sergisi'nin açılışını bugün Silivri Öğretmenevi önünde saat 17.00'da yapacak. Halk Eğitimi Merkezi kursiyerleri dönem boyunca ürettikleri çalışmaları izleyenlerin beğenisine sunacak.

YORUM YAP