Akan ve Koyuncuoğlu, Hürhaber’de

Akan ve Koyuncuoğlu, Hürhaber’de

1.04.2019 12:00:44

Geçtiğimiz hafta sonu oynadıkları oyun ile gönüllerde taht kuran Silivrispor'da teknik patron Bülent Akan ve yöneticilerden Orçun Koyuncuoğlu, bölgenin tek gazetesi Hürhaber'i ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Hürhaber Gazetesi imtiyaz sahibi Sevginar Uygun ve spor muhabiri Engin Akın'ı çalışma ofislerinde ziyaret eden Silivrispor Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Orçun Koyuncuoğlu ve takım teknik direktörü Bülent Akan ziyaretlerinde kurum olarak kulübe verilen desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Silivrispor'da teknik patron Bülent Akan ziyaretinde yaptığı açıklamasında; “Biz Silivri'ye gelirken bir takım sözlerimiz vardı. Önceliğimiz takımın ligde kalabilmesi için oyununu düzeltmesi ve puanlar almaya başlamasıydı. Şimdi geldiğimiz noktada takım oyununu düzeltti ve puanlar almaya başladı. Bu noktada kurum olarak yani ilçenin sesi olan spor basını olarak bizlerin her zaman yanında olarak desteklerinizi aleni bir şekilde veren Hürhaber ve çalışanlarına teşekkür ederim.

HÜRHABER'E TEŞEKKÜR

Futbol bir ekip işidir ve öyle bir oyundur ki tek başınıza bir iş yapamazsınız. Tam bir ekip olduğunuzda da sizi kimse tutamaz. Nasıl ki bir ekipte tüm çarklar düzenli çalışıyor işte o zaman başarı da kendiliğinden gelir. Biz basını ile taraftarı ile yönetimi ile ilçenin dinamikleri ile bir bütün halinde çalışıyoruz. Bunun için bizim yanımızda olan Hürhaber Gazetesi ve çalışanlarına teşekkür ederim. Hep birlikte gerçek hedefe inandığımızda zaten başarı sizindir” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP