AK Selimpaşa’da ‘Ümit Bakacak’ atağı

AK Selimpaşa’da ‘Ümit Bakacak’ atağı

27.04.2018 10:16:26

 

 

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı, Selimpaşa'da boşalan Mahalle Başkanlığına sürpriz bir isim açıklayarak atağa geçti. İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu'nun ataması ile, Selimpaşa halkı tarafından sevilen ve sayılan, Ümit Bakacak AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Selimpaşa Mahalle Başkanı oldu.

Yaklaşık yüz kişilik coşkulu bir kitle ile AK Parti saflarına yerini alan Ümit Bakacak'a, görev tebliğini İlçe Teşkilat Başkanı Sedat Alkış yaptı.

SELİMPAŞA'DA BÜYÜK YANKI BULDU

Selimpaşa mahalle teşkilatı binasında yaklaşık yüz kişilik bir gurupla gerçekleştirilen toplantıda, AK Parti Silivri İlçe Teşkilat Başkanı Sedat Alkış, Selimpaşa Mahallesinin AK Parti'yi her seçimde zirveye taşıdığına dikkat çekerek başladığı konuşmasının ardından merakla beklenen Selimpaşa Mahalle Başkanının Ümit Bakacak olduğunu açıkladı. Alkış'ın bu açıklaması Selimpaşa Mahallesinde büyük yankı uyandırdı.

BAKACAK: BİZ MAKAMA DEĞİL SELİMPAŞA'NIN HİZMETİNE TALİP OLDUK

Mahalle Başkanlığının açıklanmasının ardından kısa bir konuşma yapan AK Parti Selimpaşa Mahalle Başkanı Ümit Bakacak, kendisine bu görevi layık gören AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu'na ve AK Parti ailesine teşekkür ederek, “Öncelikle bu anlamlı gecede bana güvenerek, inanarak yanımda olan bütün arkadaşlarıma, dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Şu çok iyi bilinsin ki benim makamda mevkide gözüm yok. Benim derdim Selimpaşa'ya hizmet etmek. Selimpaşa Mahallemizde yaşayan, siyasi görüşü, mezhebi, dini, ırkı, memleketi ne olursa olsun bütün vatandaşlarımıza, huzurlu, bakımlı, düzenli ve güvenilir bir Selimpaşa sunmak bizim önceliğimiz olacak. Milletine hizmetkar olmuş bir liderin Selimpaşa'da ki gölgesi olmanın haklı gururu ile gece gündüz demeden çalışacağız. Ve hep birlikte burada bulunan ve gönlü burada olan bütün kardeşlerimizle birlikte İnşallah ilk hedef olarak AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanlığı sisteminin ilk başkanı yapacağız. Sonraki hedefimiz ise büyük bir hasret ve özlemle AK hizmetleri bekleyen Silivri'mizi AK Belediyeciliğe tekrar kavuşturacağız. Durmak yok hizmete, çalışmaya ve Selimpaşa'yı kalkındırmaya devam” dedi.

 

 

 

 

  

    

 

 

YORUM YAP