AK pres

AK pres

27.03.2017 13:47:15

İstanbul'u alan Türkiye'yi alır siyasi anlayışını takip eden AK Parti, Evet oranlarının düşük göründüğü ilçelerdeki çalışmalara etkinlik kazandırma gayreti ile dikkat çekiyor. Silivri AK Parti geçtiğimiz hafta Evet çalışmalarında bakan, üç genel başkan yardımcısı, üç milletvekili, iki belediye başkanı, onlara eşlik eden il yöneticileri, ilçe başkanıyla yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile sahalardaydı.

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığının 20-26 Mart haftasında Silivri'de gerçekleştirdiği Referandum çalışmalarına katılım ve destek dikkat çekici.

ÖNEMLİ İSİMLER SAHADA

İl Yönetim Kurulu Üyesi Metin Karakaş'ın etkisi hissedilirken Hüseyin Turan ve Yetgin Çavdar da sürece bizzat dahil oldu. Turan Göksu, Ahmet Maşalacı ve Emrah Maşalacı gibi isimleri da sahalarda görmek mümkün oluyor. AK Parti'nin geçmiş dönem ilçe başkanlarından Ender Gezici ve Halit Girgin de SKM'nin davetlerine icabet ediyor.

BİR HAFTADA; BAKAN, ÜÇ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI, ÜÇ MİLLETEKİLİ, İKİ BELEDİYE BAŞKANI

AK Parti'nin Evet'e ilçemizde ne ölçüde asıldığının somut göstergesi ise geride bıraktığımız hafta. Bir bakan; Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, üç genel başkan yardımcısı Murat Yıldırım, Mehdi Eker, Mehmet Muş, üç milletvekili Harun Karaca, Erkan Kandemir, Mehmet Metiner ve Feyzullah Kıyıklık ve iki belediye başkanı; Güngören Belediye Başkanı Yücel Karaman ve Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı Silivri İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezinin belirlediği programlara katılarak destek verdi.

Sevginar Sali

 

 

YORUM YAP