AK Parti’nin ilçe hassasiyeti

AK Parti’nin ilçe hassasiyeti

5.07.2017 10:04:20

Temmuz ayı toplantısında Meclis Başkanlığına 5 önerge sunan Silivri Belediyesi AK Partili Meclis Üyeleri, kamu yararını ve çıkarını temel alan içeriklerle ilçe hassasiyetini bir kez daha göstermiş oldu.

Kamuoyunun nitelikli hizmet alması konusundaki görevini yerine getiren Silivri Belediyesi AK Partili Meclis Üyeleri, Temmuz meclisinde 5 önerge verdi. İlgili önergelerin tümü değerlendirilmesi için Başkanlık makamına havale edildi.

ÖNERGELERİN BAŞKANLIK MAKAMINA HAVALESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Silivri Belediyesi AK Partili Meclis Üyeleri Rıfat Kutlu, Tamer Şişman, Filiz Güler, Mustafa Saral, Mutlu Bozoğlu, Osman Umuç, Tuğba Alkaya, Mustafa Zorlu, Yusuf Köroğlu, Metin Kaya, Mustafa Türker ve Harun Tüfekçi'nin imzasıyla kayda geçen önergeler aynen şu şekilde:
1. Silivri Belediyesi'nin 30.06.2017 tarihi itibari ile mevcut mali durumu gösteren yıllara sair ertelenmiş borç ve alacak raporlarının yazılı olarak tarafımıza verilmesini talep eder, iş bu önergemizin başkanlık makamına havale edilmesini arz ederim.
2. İlçemiz mahallerinden Mimarsinan Mahallesi Yavuzselim caddesinin ivedilikle yağmur suyu giderlerinin ve asfalt çalışmalarının yapılmasını talep eder, iş bu önergemizin başkanlık makamına havale edilmesini arz ederim.
3. İlçemizde yaz sezonunun açılmasıyla yoğunlaşan sahil kordon boyunda halkımızın rahat ve güvenli gezebilmeleri için tasmasız ve ağızlıksız gezdirilen köpeklerin kalabalık alanlara alınmaması için ilçe zabıta müdürlüğü tarafından kontrol edilmesini ve gerekli yaptırımların uygulanmasını talep eder, iş bu önergemizin başkanlık makamına havale edilmesini arz ederim.
4. Kumluk mevkii Mimarsinan köprüsü çevresinde gelişi güzel kurulan çadırların kaldırılması, seyyar tuvalet yapılması ve çevre temizliğinin düzenli olarak gerçekleştirilmesi noktasında çalışmaların yapılmasını, iş bu önergemizin başkanlık makamına havale edilmesini arz ederim.
5. Şehir merkezinde araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu saatlerde çöp toplama araçlarının trafiği olumsuz şekilde etkilediği için çöp toplama hizmetinin trafik akışı engellemeyeceği saatlerde yapılmasını talep eder, iş bu önergemizin başkanlık makamına havale edilmesini arz ederim.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP