XXXXX

AK PARTİ MECLİS GRUBU’NDAN IŞIKLAR’A CEVAP

"Polemiğe girmeyiz, yapılacak çok işimiz var”
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın, AK Parti Meclis Üyesi Zeki Tüfekçi’nin sözlerine yönelik tepkisine, AK Parti Grubu’ndan cevap geldi.
"AK Parti Silivri İlçe Teşkilatında Belediye Meclis Üyelerimiz ile yaptığımız Meclis Grubu Toplantısında, Gazetenizin 25 Şubat 2012 tarihli sayısında Sayın İlhan Uygun’un Yazı-Yorum ismi ile yayınladığı köşe yazısında, Belediye Meclis Üyemiz Zeki Tüfekçi’nin Fatih Mahallesi Danışma Meclisinde yaptığı konuşmaya ilişkin, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın verdiği cevap gündeme alınmış ve çok seviyesiz bir açıklama olarak değerlendirilmiştir.
Belediye Meclis Üyemiz Zeki Tüfekçi’nin yaptığı açıklamanın Belediye’mizin kurumsal varlığı ile ilgili bir değerlendirme değildir. Belediye ortada ama hizmet anlamında ortada bir belediye yoktur. Bu konuyla alakalı Sayın Belediye Başkanı tarafından yapılan talihsiz bir açıklamadır. Kendisi bu tür konularla gündemde kalmaya çalışıyor. Biz isteriz ki projeleri ile gündemde kalsın. Silivri’ye ne kazandırdığını kendisi de biliyor, halk da biliyor. Hiçbir şey bilmiyorsa otursun görev yaptığı binaya baksın. Biz Silivri halkı karşısında hiçbir zaman böyle suni gündemlerle yer almayacağız. Bu tür seviyesizliklere de cevap vermeyeceğiz. Bizim yapacak çok işimiz, Silivri’ye kazandıracağımız birçok proje var. Belediye Başkanı bu tarz polemiklerle gündemde kalmak istiyorsa, kendine başka muhataplar aramasını tavsiye ediyoruz. Saygılarımızla…”
***
AK Parti "polemiklere girmeyiz” dese de Karakaş’ın bu meseleyi burada noktalamayacağı hissi güçlü. Işıklar da zaten aynı yönde görüş belirtti. Aslında bu konu bahane iktidar ile muhalefet seçimler üzeri kapışacak yer ararken, Zeki Tüfekçi ‘kurban’ oldu.
Bu arada Karakaş’ın tatilden dönmesi ile birlikte Özcan Işıklar izne ayrıldı. 4 Mart Pazartesi gününe kadar Başkanlığa Sevval Fildiş Çolakoğlu vekalet edecek.

SOYDAŞ’A BAŞSAĞLIĞI
Kadir Soydaş, dün babası Fehmi Soydaş’a son görevini yerine getirdi merhumun tüm sevenleriyle birlikte. Baba Soydaş’a Allah’tan rahmet, ailesi ve tüm yakınlarına başsağlığı ile sabır diliyorum.

YORUM YAP