AK Parti’den ekonomi gündemli program

AK Parti’den ekonomi gündemli program

17.09.2021 12:37:43

Silivri AK Parti evsahipliğinde sanayici ve iş insanlarımız, kamu bankası ve vergi dairesi yetkililerinin de hazır bulunduğu programda Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati'nin katıldığı programda ekonomik gidişat hakkında bilgilendirildi ve sıkıntılarını çözüm amacıyla masaya yatırma fırsatı buldular.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu, Silivri İlçe Başkanlığının ev sahipliği yaptığı Ekonomi Buluşmaları kapsamında düzenlenen Silivri Sanayi ve İş İnsanları İstişare Toplantısı Cuma sabahı gerçekleştirildi. AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu Başkanlığında, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, İstanbul İl Başkan Vekili Adem Yıldırım, İstanbul İl Ekonomi İşleri Birim Başkanı Gıyaseddin Gergin, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Tuncay Çokyaman, Mehmet Küçük, Tarkan Burçak Uygun, Onur Yalçınkaya, Silivri İlçe Ekonomi İşleri Birim Başkanı Kubilay Han, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevnur Kankaya, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Tayyip Tellioğlu, İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi Yurdanur Bika, İstanbul İl Gençlik Kolları Ekonomi İşleri Birim Başkanı Erdem Kertişçi programa katılım gösterdiler.

GERGİN: DİNLEMEK, ANLAMAK VE ÇÖZMEK AMACIYLA BİR ARAYA GELİYORUZ

İstanbul İl Ekonomi İşleri Birim Başkanı Gıyaseddin Gergin, toplantının mahiyeti hakkında basın mensuplarını bilgilendirirken, erken seçim olacağı tahmin ile öngörülerini yalanladı. Silivri'de gerçekleştirilen programın İstanbul'un 39 ilçesinde her hafta düzenlendiğini belirtirken “Sorunları dinlemek, anlamak ve çözmek odaklı bir çalışma gerçekleştirmiş olduğumuz. Sanayici ve iş insanlarımızın yanı sıra toplantıya kamu bankaları ve Vergi Dairesi yetkilileri de iştirak ederek sorunların karşılıklı konuşulup, yerinde çözüm için bir araya geliyoruz. İş insanlarımızın kamu bankaları ve vergi sorularına yanıt, sorunlarına çözüm amaçlı bir çalışma.

Bakan Yardımcımız ayrıca Türkiye ekonomisine dair bir sunum gerçekleştirerek doğru bilgilendirme ve bilgi kirliliğini önlemek amacıyla bir sunum yapacak.

Pandemi ve enflasyon ile ilgili neden sonuç ilişkiler ele alınacak.

Türkiye'nin ekonomik bazda salgın sürecini nasıl yönettiği aktarılıp şikayetler dinlenip, çözüm yolunda çaba sarf edilecek” şeklinde konuştu.

YORUM YAP