AK Parti’den bayram ziyaretleri

AK Parti’den bayram ziyaretleri

5.09.2017 10:14:26

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, teşkilatta düzenlenen bayramlaşma programının ardından İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ve partililerle birlikte hemşeri derneklerini, hastaneleri ve huzurevi sakinlerini ziyaret ederek  Kurban Bayramlarını kutladı. 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, ilçe binasında düzenlemiş oldukları bayramlaşma programından sonra kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Silivrili vatandaşlar ile bayramlaştı.
Yöre derneklerini, hastaneleri ve huzurevinde kalanları ziyaret eden Kutlu'ya gerçekleştirdiği programlarda İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Kadın Kolu Başkanı Ülkenur Büke, Silivri Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi Tamer Şişman, Gençlik Kolları, AK Parti Silivri Köy Koordinasyon Merkezi Ekibi ve çok sayıda teşkilat mensubu eşlik etti.

YÖRE DERNEKLERİNİ ZİYARET EDEREK, HALKLA BAYRAMLAŞTILAR
AK Partililer, bayramlaşma ziyaretlerine yöre dernekleri ile başladı. Bayburt Çerçi Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği, Samsunlular Sosyal ve Yardımlaşma Derneği, Ağrı İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Tokatlılar Derneği, Bayburt Konursulular Derneği, Fener Köylüler Derneği, Gümüşhane Kelkitliler Derneği, Nevşehir Topaç Köyü Derneği, Ordulular Derneği ve Muşlular Derneğini ziyaret eden heyet, hemşerilerinin mübarek Kurban Bayramı'nı en kalbi duygularla tebrik ederek, bu bayramın onlara sağlık, huzur, mutluluk, bol kazanç ve hayırlar getirmesini, daha nice iyi bayramlara erişmelerini temenni etti.

HASTALARA MORAL VERDİLER
Silivri Devlet Hastanesi'nde yatan hastalara geçmiş olsun dileklerini iletip sohbet eden AK Partililer, Kurban Bayramlarını kutlayıp hastane personeli ile de bayramlaşarak Devlet Hastanesinden ayrıldı. Hasta ve hasta yakınlarına moral veren ziyaret, ayrıca, bu bayramda özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarını da memnun etti.

HUZUREVİ SAKİNLERİ UNUTULMADI
Bayram ziyaretlerini Silivri Akçil Kardeşler Huzurevi Ve Yaşlı Bakım Merkezi ile sürdüren Kutlu ve beraberindekiler, huzurevi sakinleri ile uzun süre sohbet edip bayramlaştılar. Duygusal anların da yaşandığı ziyarette huzurevi sakinlerine çiçek hediye edildi. Bayramlaşma alanına inemeyen huzurevi sakinlerini odalarında ziyaret eden AK Partililer, evlatları, yakınları ve sevdiklerinin özlemini duyan yaşlılara yakın ilgi gösterdi, sağlık sıhhat diledikten sonra huzurevinden ayrıldı.
Haber Merkezi

YORUM YAP