AK Parti’den bayram mesaisi

AK Parti’den bayram mesaisi

11.07.2016 07:56:01

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı, Ramazan Bayramı münasebetiyle merkez mahallelerde bulunan hemşeri derneklerini ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı, Ramazan Bayramı süresince ilçe genelinde birçok ziyaret gerçekleştirerek halkla kucaklaştı. İlçe Başkanı Rıfat Kutlu'nun öncülüğünde AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca'nın da eşlik ettiği programa yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri katıldı.

VATANDAŞIN BAYRAM COŞKUSUNA ORTAK OLDULAR
Silivri Zonguldaklılar Derneği, Silivri Muşlular Derneği, Silivri Ordulular Derneği, Silivri Manastır Göçmenleri Derneği, Silivri Tokatlılar Derneği, Silivri Bayburt Konursu Derneği, Silivri Fenerköy Derneği, Silivri Gümüşhane Kelkitliler Derneği, Silivri Nevşehirliler Derneği, Silivri Ağrılılar Derneği, Silivri Samsunlular Derneği ve Silivri Bayburt Çerçililer Derneklerini ziyaret eden teşkilat mensupları buradaki vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını kutladılar. Samimi bir havada geçen ziyaretler esnasında kaynaşma, karşılıklı sohbet etme ve istişare imkanı bulundu. Bayramı vatandaşla birlikte geçiren AK Parti ailesi, hemşerilerinin Ramazan Bayramını tebrik ederek bu vesile ile oruçla geçirilen mübarek günlerin ardından idrak edilen bayramın tüm gönüllere, ülkemize, İslam âlemine ve insanlığa, saadet ve selamet getirmesi temennisini iletti. Hazal BAŞARAN

YORUM YAP