AK Parti’de yeni dönem başladı

AK Parti’de yeni dönem başladı

29.11.2020 15:05:18

İkinci dönem için güven tazelediği kongrenin ardından mazbatasını alan AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu yönetim kurulu üyeleri ile birlikte zeytin ağacı dikimi gerçekleştirdi.

AK Parti İlçe Başkan ve yönetimi yeni döneme resmen başlangıç yaptılar.

MAZBATALARINI ALDILAR

AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, 22 Kasım'da gerçekleştirilen 7. Olağan Kongre sonrası yönetim kurulu üyeleri birlikte İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı. Konuya dair paylaşımında Bozoğlu, “Millete hizmet yolunda kutlu yürüyüşe devam ediyoruz... Silivri'mize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

ZEYTİNAĞACI DİKTİLER

AK Parti İlçe Başkanı, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte daha sonra birlik, beraberlik ve kardeşliklerinin kuvvetlenmesi adına barışı, bolluğu, bereketi temsil eden zeytin fidanlarını toprakla buluşturduklarını “Silivri'de bir ilk olarak her bir yönetim kurulu üyemiz için diktiğimiz fidanlarla birlikte yeni yönetimimizin de Silivri'mize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum. Allah çıktığımız bu kutlu yolda bizleri utandırmasın. Yolumuzu, yol arkadaşlığımızı bir kılsın inşallah” ifadeleriyle paylaştı.

 

YORUM YAP