AK Parti’de düğün-dernek mesaisi

AK Parti’de düğün-dernek mesaisi

12.07.2017 10:10:58

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ilçemizde düzenlen düğün ve sünnet törenlerine katıldılar.

Adalet ve Kalkınma Partisi Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile bir dizi düğün merasimine iştirak etti.

FINDIK AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ, GİRKAN'IN OĞULLARI ERKEKLİĞE İLK ADIMINI ATTI
AK Parti Teşkilat mensuplarından Saim Fındık'ın kardeşi Hamit Fındık'ın düğün törenine katılan Kutlu ve ekibi daha sonra Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Feyyaz Gikan'ın oğulları Muhammed Eyüp ve Çınar Yusuf'un sünnet törenine iştirak ettiler.

ARSLANTAŞ ÇİFTİNE MUTLULUKLAR
Ortaköy mahallesinde düzenlenen Eyüp ve Zeliha Arslantaş çiftinin düğününe katılan AK Partililer, yeni evlilere mutluluk diledi ailelerine hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

ALLAH DAMATLIĞINI DA GÖSTERSİN
İlçe Başkanımız Rıfat Kutlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri; Fikret ve Can Üreyen'in evlatları Furkan'ın sünnet törenine de iştirak ettiler. Sünnet düğününde Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer da hazır bulundu.

ÖZSEÇEN VE BAYRAKTAR'A MUTLULUK DİLEDİLER
Mimarsinan Mahalle teşkilatında görev alan Fatih Özseçen ile Mürvet Bayraktar'ı düğün törenlerinde de yalnız bırakmadı Kutlu ve ekibi.

ERDAL DENİZ, KARAKAŞ VE KUTLU'NUN ŞAHİTLİĞİNDE EVLENDİ
İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, İl Yönetim Kurulu Üyesi ve 3. Bölge Teşkilat Başkanı Metin Karakaş, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve teşkilat mensupları birlikte; İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Deniz ile Zeynep Özdemir'in düğün merasimlerine de katıldılar. İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Metin Karakaş'ın şahitliğini yaptığı çiftin nikahını Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu kıydı.

YORUM YAP