AK Gençlik’ten kan bağışı kampanyası

AK Gençlik’ten kan bağışı kampanyası

18.12.2018 09:47:59

AK Parti Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, Silivri Kızılay Şube Başkanlığı iş birliği ile ilçe teşkilatında kan bağışı kampanyası düzenledi.

Toplumsal duyarlılık projesi kapsamında İstanbul genelinde bütün ilçelerde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına vatandaşlar da yoğun ilgili gösterdi.

KARABİNA: KAN ACİL DEĞİL SÜREKLİ İHTİYAÇ
AK Parti Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şafak Karabina Silivri Kızılay Şube Başkanlığı ile gerçekleştirilen kan bağışı programı ile ilgili yaptığı açıklamada, "AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanlığımızın tertibi ile İstanbul genelindeki bütün ilçe teşkilatlarımızda eş zamanlı olarak başlatılan kan bağışı programına destek vermek amacı ile bizler de Silivri Gençlik Kolları Başkanlığı olarak kan bağışı düzenledik. İlçe Teşkilatımızda ve Selimpaşa Pazar girişinde gerçekleşen kampanyaya Gençlik Kolları üyelerimizin yanı sanı sıra birçok vatandaşımızda kampanyamıza destek olma maksadıyla kan bağışında bulundu. Kan bağışımıza destek veren, İlçe Başkanımız Mutlu Bozoğlu'na, Silivri Kızılay Şube Başkanı Yunus Emre Kılıç'a, Gençlik Kolları üyelerimize ve vatandaşlarımıza çok teşekkür diyoruz. Kesinlikle unutulmamalıdır ki; Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır” dedi.
Haber Merkezi

YORUM YAP