AK Gençlik Ecertaş’a emanet

AK Gençlik Ecertaş’a emanet

22.12.2015 11:17:43

AK Parti Silivri Gençlik Kolları, 20 Aralık Pazar günü Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı 4. Olağan Kongresi'ne 4 otobüsle 200 kişi katılım sağladı. Abdurrahim Boynukalın'ın Bakan Yardımcısı olmasıyla boşalan Gençlik Kolları Başkanlık görevini önceki dönem İl Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş devraldı.

KONGRE ÇIKIŞINDA SOLUĞU ATA'NIN HUZURUNDA ALDILAR
Kongre bitiminde Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü kabrinde ziyaret etmek için Anıtkabir'e akın eden AK Gençlik, manevi huzurunda dualar etti. Duygu ve düşüncelerini sosyal medyadan şöyle ilan ettiler, “Bugün yaşadığımız bu topraklar için başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kendi canını, malını ve hatta evladını feda eden; sırtında mermi taşıyan kadınları, cepheye cephane yetiştirmek için gece gündüz çalışan dedeleri, tekbirler ile sevinçle şahadete koşan Mehmed'i rahmetle anıyoruz.”

MELİH ECERTAŞ KİMDİR?
Tahsil hayatının yanı sıra İstanbul'daki birçok sivil toplum kuruluşlarında görevlerde bulundu. 1987 İnegöl/Bursa doğumlu. İnegöl`de yıllardır serbest mali müşavir olarak görev yapan Mehmet Ecertaş`ın oğlu. Ortaokul ve Lise: Kartal Anadolu İHL Lisans: Beykent Üniversitesi, İşletme Yüksek Lisans: Emerson College, Pazarlama İletişimi (Boston-ABD). Şu anda İstanbul´da özel bir şirkette Genel Müdür olarak görev yapmakta ve Gebze Teknik Üniversitesi'nde doktoraya devam etmektedir. 

Haber Merkezi

YORUM YAP