AK Gençlerden hayırlı Pazar

AK Gençlerden hayırlı Pazar

3.03.2016 10:33:12

AK Parti Silivri Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç, Yönetim Kurulu ve üyeleriyle beraber Silivri'de bulunan Akçil Kardeşler Huzurevine ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen programda, huzurevi sakinleriyle sohbet ederek hal hatır soran Başkan Koç ve beraberindeki heyet aynı zamanda yaşlılara kuaför bakımları konusunda da yardımcı oldular, çeşitli hediyeler sunmayı ihmal etmediler.
Medeniyetin ölçüsünün çocuklara özellikle de kimsesiz çocuklara ve belli bir yaştan sonra büyüklerimize sahip çıkmak olduğuna dikkati çeken Koç, huzurevi ziyaretlerini çok anlamlı ve yararlı bulduğunu paylaştı. Hoş sohbet havasında geçen ziyarette, yaşlılarla tek tek ilgilenen Başkan Koç ve beraberindeki gençler, bazı yaşlıların isteklerini gerçekleştirmek üzere not aldı.
Bu tür yerlerin herkes tarafından ziyaret edilmesi gerektiğini ifade eden Gençlik Kolları Başkanı, “Büyüklerimizin tek istedikleri biraz sevgi. Sevgiyi onlarla paylaşmak bizce toplumsal bir sorumluluk” dedi ve bu tarz sosyal faaliyetlerinin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğinin sinyalini verdi.

Haber MERKEZİ

YORUM YAP