AK Gençlerden, festival eleştirisi

AK Gençlerden, festival eleştirisi

16.07.2016 08:30:13

AK Parti İlçe Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanının büründüğü sessizliğin aksine AK Gençler sosyal medya üzerinden Silivri Belediyesinin evsahipliğinde dün start alan Yoğurt Festivaline yönelik eleştirileri kamuoyuyla paylaştı.

AK Parti Gençlik Kolları hesabı üzerinden yapılan değerlendirme şu şekilde:

IŞIKLAR'A TEŞEKKÜR ETTİLER!
“Tarihin tekerrürden ibaret olduğunu bir kez daha gösteren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar 1973-1977 yılları arasında Silivri Belediye Başkanlığı yapmış Şaban Demiray'ın sözlerini aklımıza getirdi. "Bana Cumhuriyet Halk Partili belediyecilik demeyin, o belediyeciliğin özünde sadece iki yol bir bahçe gerisi davul eğlence yatar” bu sözü 40 yıl sonra bize hatırlatan ve Şaban Baba'yı rahmetle yad ettiren Belediye Başkanına teşekkür ederiz.
Silivri'ye hizmet boyutunda hiçbir artı gösteremeyen Başkan hizmet edememenin sebebi olarak da Büyükşehir Belediyesini göstermektedir. Silivri Belediyesi maalesef, faaliyet sunumu ve broşürlere basılacak hizmet olmadığı için en azından Yoğurt Festivali yapalım düşüncesi ile hareket ettiğini düşünüyoruz.

“ORGANİZASYON KAFALARDA SORU İŞARETİ UYANDIRIYOR”
Büyükşehirlerde sivilleri hedef alan bombalı eylemler, Güneydoğu bölgemizden gelen şehit haberleri ile derinden üzülen hatta Silivri'de Emre Sarıtaş kardeşimizin şehit düşmesinin üzerinden de kısa bir zaman geçmesine rağmen ilçemizde Yoğurt Festivali adı altında Silivri Belediyesinin yaptığı organizasyon kafamızda soru işaretleri bırakıyor. Festival bayraklarının renkleri bize festival mi, yoksa kutlama mı sorusunu sorduruyor. CHP'li olan Silivri Belediyesinin HDP renklerini andıran bayrakları kullanması partinin genel politikasında da HDP ile kurulan ilişkileri düşünüldüğünde Silivri Belediyesinin HDP algısı festivalin ilçemizi tanıtmak amacından uzaklaşıp bir kutlama olduğu fikrini kamuoyu vicdanlarında uyandırıyor.

“SİLİVRİ HALKINA KATILMAMA ÇAĞRISINDA BULUNUYORUZ”
Belediye Başkanımıza Türk Halkının her gün bir evladının vatan toprağına verirken Silivri'de konser yapmanın hesabını vicdanlarda asla veremeyeceğini tekrar hatırlatıyoruz. Belediye Başkanının bu etkinliğe son vermemesi durumunda bunun festival olmayıp rezil bir kutlama olduğu gerekçesi ile Silivri Halkına bu rezilliğe katılmamaları konusunda çağrıda bulunuyoruz.”

YORUM YAP