Aidatlara zam yok, indirim yakında

Aidatlara zam yok, indirim yakında

25.04.2018 09:42:23

Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi 2017 yılı mali genel kurul toplantısını 22 Nisan 2018 tarihinde idari yönetim binasında gerçekleştirdi.

Mali genel kurulda divan başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer üstlenirken, katip üyeliğini Nikah Hatipoğlu ve Mehmet Aykanat gerçekleştirdiler. 197 ortaklı kooperatifin genel kuruluna üyelerin yanı sıra Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Erdan, Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta, Güreş Ağası Çetin Ceylan da yer aldı. Kongreye son anda Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da yetişerek, Başkan Çalışkan ve Yönetimini tebrik etti, yeni dönemde çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

AİDATLAR BU SENE AYNI, GELECEKTE DÜŞECEK
Yönetim ve denetim kurulu raporlarının okunması ile görüşülmesinin ardından, kooperatifin 2017 bilanço, gelir giderleri okunarak oybirliğiyle onaylandı. Yönetim ve denetim kurulu üyeleri ibra edilirken, 2018 yılı tahmini bütçesi 370 Bin TL olarak değerlendirildi. Gelir kazandıracak projeler ile önümüzdeki dönem zam yapılmayan aidatlarda indirime gitmeyi hedeflediklerini aktaran Kooperatif Başkanı Ercan Çalışkan, ilerleyen senelerde indirim yapma hedeflerine açıklık getirdi.

SOSYAL ALAN VE DÜĞÜN SALONU YATIRIMI
Çalışkan, yeni dönem yatırımları hakkında üyeleri bilgilendirirken sanayi çevresindeki tel örgü düzenlemesi ile kazandırılan sosyal alanlarda iyileştirmelerin süreceğini, idari binanın üst katında düğün salonu inşaatına yönelik hazırlıklara ilişkin bilgi verdi.
Çalışkan, ayrıca genel kurulda Kooperatife resmi bir avukat görevlendirilmesi, Küçük Sanayi Sitesinin erken kapanan kapıları gibi hususlarda üyeleri yakından ilgilendiren konuları gündeme taşıdı.
Haber Merrkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Yıkılmadık ayaktayız
Sonraki »

YORUM YAP