Afet Bilinci ve Farkındalık eğitimi

Afet Bilinci ve Farkındalık eğitimi

Silivri Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi ailesi, Afet Koordinasyon Merkezi ekibinden Afet Bilinci ve Farkındalık Eğitimi aldı.

Afet Koordinasyon Merkezi eğitmenleri, geçtiğimiz gün Silivri Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi öğrenci, öğretmen ve velilerine Afet Bilinci ve Farkındalık Eğitimi verdi.

Afet Farkındalık Eğitimleri tamamlanan Özel Silivri Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Uzman Psikolog Handan Demirkıran ve Eğitim Koordinatörü Zeynep Yalçın, Afet Koordinasyon Merkezi'ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

DEMİRKIRAN, KURUMU ADINA TEŞEKKÜR ETTİ

Demirkıran, gerçekleştirilen eğitime ilişkin, “Silivri ilçesi Afet Koordinasyon Merkezi tarafından, oldukça verimli ve keyifli geçen bir eğitim gerçekleştirdik. Her şeyden önce söylemeden geçemeyeceğim ki; muhteşem enerjileri ve güleryüzlülüklerine hayran kaldığım bir ekiple karşılaştım. Tüm zor zamanlarda yanınızda olmaya hazır, gönülden çalışan insanlar tanımak çok güzel.

En başta değerli Zabıta Müdürü ve Silivri Afet ve Koordinasyon Merkezi sorumlusu Uğur Tozlu, Eğitmenleri Yunus Taş ve Selçuk Ersoy'a ve AFAD ekibinin diğer kıymetli çalışanlarına kurumumuzdaki öğrencilerimize ve eğitmenlerimize verdikleri eğitimlerden dolayı teşekkür ederiz.” paylaşımında bulundu.

Silivri Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri, Silivri Afet ve Koordinasyon Merkezi yetkililerine plaket ve çiçek sundu.

Renginar SALİ

 

YORUM YAP