Aday adaylarıyla buluşma!

Aday adaylarıyla buluşma!

8.05.2018 09:53:26

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu'nun bölgemiz milletvekili aday adaylarıyla buluşmasına ilişkin parti bülteninde Metin Karakaş ismine ve katılım durumuna yer verilmemesi dikkat çekti!

Partiden konuyla ilgili yapılan basın açıklaması aynen şu şekilde: “AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Silivri'de ikamet eden AK Parti İstanbul Milletvekili aday adayları ile ilçe teşkilatında düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıya SKM Başkanı Filiz Güler, Ana kademe Teşkilat Başkanı Sedat Alkış, AK Parti Silivri Meclis Gurup Başkan Vekili Tamer Şişman, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke, Gençlik Kolları Başkanı Şafak Karabina'nın yanı sıra, AK Parti İstanbul Milletvekili aday adayları, Hüseyin Turan, Yetkin Çavdar, Saffet Sert, Mustafa Zorlu, Bulut Banazılı, Talha Çetin, Merve Sarı, İmran Pehlivan ve Abdulkadir Gündüz katıldı.
Seçim çalışmalarının koordinasyonu ve tanışma içerikli toplantıda AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, 6 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan il kongresi ve seçim sürecinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Toplantıya Aday adayı Feyza Nur Arslantaş ve Fethi Furkan Elbir mazeretli olarak katılamadı.”

KARAKAŞ'A YER VERİLMEMESİ DİKKAT ÇEKTİ
AK Parti tarafından hazırlanan konuya ilişkin basın bülteninde Metin Karakaş'a yer verilmemesi dikkat çekti. Bilindiği gibi Karakaş da Silivrili, AK Parti Milletvekili aday adaylarından biri. İl Kongresi hazırlığı sebebiyle toplantıya iştirak etmediği düşünülse de isminin geçmemesi dikkatlerden kaçmadı.

YORUM YAP