Açlık Ve Tokluk

Bu günlerde tanımadığım numaralar tarafından arandıktan sonra milletvekili adaylarının kahvaltılı toplantılarına davet almaktan çok sıkıldım. Israrla bu tarz etkinliklere katılmadığımızı nedenleriyle izah etmeye çalıştığım milletvekili adayları ile danışman ve yakınlarına laf anlatmaktan bıktım. Adamın biri milletvekili adayı olmaya karar vermiş halka gidiyor veya gitmiyor ama basın için düşünebildiği tek şey kahvaltı vermek. Hürhaber adına konuşuyorum kimseyle verdiği kahvaltıda tanışmak istemiyoruz. Yaptığınız seçim çalışmalarını, partilerinizin ilçe merkezlerinde düzenlenen toplantılarınızı takip ederiz ama kahvaltı ve yemek organizasyonlarına bir son verin. Niye bu milletvekili adayları seçildikten sonra hiç basına kahvaltı vermiyor? Koşa koşa o davetlere icap edenler bunu bir düşünsün.
Halka projelerinizi ve kendinizi samimiyetle anlatın seçilmiş olmak istiyorsanız. Basına kahvaltı ile bu konuda kat edeceğiniz bir mesafe yok. Büyük hedeflerin yanına ucuz numaralar çok sırıtıyor.
Meral Akşener gibi bir isim yerel bir gazetenin merkezine nezaket ziyaretinde bulunurken, adı sanı duyulmamış adaycıkların ısrarlı kahvaltı davetlerini bir yan yana koyun da ne demek istediğimi anlayın. Basınla ilişki kurmaktan aciz siyasetçilerin millet ile doğru düzgün bir iletişimi olmasına ben zerre kadar ihtimal vermiyorum. Haa seçilene kadar yüzlerine gülelim de nasıl olsa daha sonra beş yıldızlı mekanlarda sefamızı süreriz diye düşünüyorlarsa geçmiş olsun. Bu tür modası geçmiş kandırmacalara kafası çalışan herkesin karnı tok.
Devamı 03 Mayıs 2011 tarihli Hürhaber Gazetesi'nde

YORUM YAP