A gençlerde düşme kalkıyor mu?

A gençlerde düşme kalkıyor mu?

18.06.2020 08:53:44

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Düşmez'le İstanbul Futbol İl Başkanı Ali Tanrıyaşükür'ün Cuma günü 2. Amatör Kümenin yanı sıra U 19 A ve U 19 B Ligi ile ilgili de son kararlarını verecekleri öğrenildi.

 

Düşmez ve Tanrıyaşükür'ün Cuma günü yapılacak olan toplantıda A ve B Gençler liginin belirsizliğine de son verecekleri ifade edildi. U 19 A Liginde Türkiye Şampiyonaları iptal edildiği için gruplarında sadece birinci ve ikinci sırayı tamamlayacak takımların tayin edileceği kaydedildi.

 

DÜŞME BÜYÜK BİR İHTİMALLE OLMAYACAK

Bu arada İASKF ve İstanbul İl Futbol Başkanlığı'nın üzerinde uzlaşma sağladığı bir konu da ligden düşmenin olmaması. U 19 B Liginde sadece 2 hafta oynandığı için bu ligin oynanmamış sayılacağı, dolayısıyla bir üst lige takım belirlenemeyeceğinden dolayı U 19 A Liginde son iki sırayı alan takımların yeni sezonda da U 19 A Liginde yoluna devam edeceği elimize ulaşan duyumlar arasında. Sadece 2 haftası oynanan U 19 B Liginden üst lige takım alınmasına sıcak bakılmadığı, bu konuda karar vermek için 2 haftalık verinin de yetersiz olduğu noktasında uzlaşma sağlandığı belirtildi. Konuyla ilgili görüşler bu yönde ağırlık kazanırken kesin açıklamaların Cuma günü yapılacağı bildirildi.

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » MASKE TAKMAK ARTIK ZORUNLU

YORUM YAP