50 ENGELLİ ÇOCUK SEVGİ İZİYLE ARTIK DAHA GÜVENDE

50 ENGELLİ ÇOCUK SEVGİ İZİYLE ARTIK DAHA GÜVENDE

1.02.2016 10:48:28

Sevgi İzi projesi kapsamında dün kaybolmasından endişe edilen 50 engelli çocuğun bileğine kaybolduklarında bir an önce ailelerine kavuşmalarını sağlayacak rakamlar dövme ile işlendi. Silivri Dövme Stüdyosu ekibinin sponsor olduğu Sevgi İzi projesi, AK Parti İlçe Başkanlığı Konferans Salonunda kaydedildi. Bileğine Sevgi İzi uygulanan çocuklar aileleriyle keyifli zamanlar geçirdi. Palyaçolarla müzik eşliğinde dans edip, etkinliklerle doyasıya eğlendiler.

ASLAN: DEVAMI GELECEK
AK Parti Silivri Engelli Koordinasyon Merkezi Başkanı Ömür Aslan, Sevgi İzi projesi hakkında şunları söyledi: “Müge Anlı'nın bir projesiydi. Biz de Silivri'de Engelliler Komisyonu olarak bu projeye katkı sağlıyoruz. 50 çocuğumuza Sevgi İzi yapılıyor. Bunun devamı gelecek. Ailelerle teker teker görüştük ve onaylarını aldık. Zaten ailelerde bu projeyi Müge Anlı'da seyretmişler.”

ÖZKAYA: BURADA YAPILAN İŞ ÇOK İNSANİ
Proje ortaklarından Bilgehan Özkaya, duygu ve düşüncelerini şöyle açıkladı: “Böyle bir projeye imza attığı için biz bu anlamda Müge Anlı'ya çok teşekkür ediyoruz. Öncelik insandır. Destek olabiliyorsak kendi adımıza, Silivri ve Teşkilat olarak ne mutlu bize… Burada yapılan iş çok insani. Eşya bile kaybolduğunda insanın canı yanıyor, tırım tırım arıyorlar. İnsanlar kayboluyor, bunun acısını düşünsenize. İnsanların bulunmasına vesile olmak için hazırlanan bu projeye destek olmak istedik. Tek tek ailelerle görüştük. Onlarda bu projeye olumlu yaklaştılar.

“KİMSE KAYBOLSUN İSTEMİYORUZ”
İnşallah hayırlısı olur. Kimse kaybolsun istemiyoruz, insanlar bizim için çok önemli. Dışarıdan olumsuz tepkiler de oldu. “Bari küpe de taktırsaydınız!” falan gibi sert eleştiriler de aldık. Bende onlara, senin bir yakının kaybolmamış, inşallah da kaybolmaz, ama kaybolursa işte o zaman bu olayın ehemmiyetini anlayacaksın” diyerek fikrimi beyan etmiştim. Peygamber Efendimiz, “Bir kişiyi kurtaran bütün insanlığı kurtarmıştır” demiş. İnşallah bir kişinin bile olsa bulunmasına vesile oluruz.”
Hazal BAŞARAN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Ekiplerden kar mesaisi
Sonraki » Havalar ısınacak

YORUM YAP