“40 Çocuk 40 Masal”ı söyleşi ve imza ile tamamladılar

“40 Çocuk 40 Masal”ı söyleşi ve imza ile tamamladılar

11.05.2019 10:07:15

Piri Mehmet Paşa İlkokulu “40 Çocuk 40 Masal” projelerini yazar Hulusi Üstün'le söyleşi ve imza etkinliğiyle tamamladılar.

Piri Mehmet Paşa İlkokulu, “40 Çocuk 40 Masal” projelerini yazar Hulusi Üstün'le söyleşi yaparak tamamladı. Sınıf öğretmenlerinden Halide Güzdemir tarafından yürütülen ve Rehber Öğretmeni Yaprak Gülmez tarafından desteklenen proje kapsamında kırk öğrenci ve velileri ile 01.03.2019 tarihinde başlayan projelerinde Hulusi Üstün' ün yazdığı " Kırk Diyardan Masallar" kitabını her güne bir masal olacak şekilde okudular. Bu süreçte öğrenciler okudu, anlattı, dersler çıkardı, masalları arkadaşları ile paylaştı, düşüncelerini sözlü ve yazılı olarak ifade etti, çeşitli atölye çalışmaları yaptı. Son olarak da merakla bekledikleri yazarla buluşup güzel bir söyleşi ve imza günü ile projelerini tamamladılar.
Söyleşi ve imza gününde öğrenci ve velilerini Okul Müdürü Harun Kazancı ve Müdür Yardımcısı Nimet Kaya Özen de yalnız bırakmadı.
Çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak, ailece okuma zamanları oluşturabilmek, aynı kitabı okuyup onun üzerine konuşabilmek, masalları nesilden nesle aktarabilmek amacıyla çıkılan yolda Hulusi Üstün'e ve destek olan herkese teşekkür edildi.
Haber Merkezi

YORUM YAP