4/D Mezunları gösterilerini başarıyla sundu

4/D Mezunları gösterilerini başarıyla sundu

9.06.2016 13:07:48

Turgut Reis İlkokulu 4/D sınıfı mezuniyet töreninin ardından bir de hazırladığı gösterileri veli ve öğretmenleri için sundu. Gösteri programı geçen hafta okulun konferans salonunda gerçekleştirildi. Okul Müdürü Hakan Can, Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Kahraman, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. Berrin Çakmaz'ın öğretmenliğinde dört yıl Turgut Reis İlkokulu'nda öğrenim gören öğrenciler mezuniyetleri dolayısıyla sevinçli olduğu kadar okullarından ve öğretmenlerinden ayrılacakları için hüzünlüydüler de.
Sınıf öğretmeni Berrin Çakmaz, hazırladıkları gösterileri izlemeye gelerek çocuklarını bu heyecanlı günlerinde yalnız bırakmayan veli ve diğer misafirlere teşekkür ederek “Hoş geldiniz” dedi.

CAN, MEZUN ÖĞRENCİLERE BAŞARI DİLEDİ
Okul Müdürü Hakan Can, da kısa bir konuşma yaparak, dördüncü sınıf öğrencilerini mezun ederek ortaokula uğurlamanın heyecanını yaşadıklarını paylaştı. Can, kurulan bağlarla bir aile haline geldiklerini ve bu ailenin veda etmediğini her zaman bir araya gelebileceğini dile getirdi. Okul Müdürü, mezun öğrencilerini ve velilerini okullarına her zaman beklediklerini ifade ederek, bundan sonraki öğrenim hayatlarında başarılar diledi.
Konuşmanın ardından gösterilere geçildi. İngilizce Öğretmeni Selda Tilev'in de katkılarıyla İngilizce şarkı eşliğinde danslar, şiirler, şarkılar, skeç, Aşuk ve Maşuk, halk oyunları gösterileri birbirini izledi. Alkışların kesilmediği program, Sınıf Öğretmeni Berrin Çakmaz tarafından mezuniyet belgelerinin verilmesiyle devam etti.
Çakmaz, sınıf annesi Nagihan Dolapdere'ye verdiği emekler dolayısıyla teşekkür etti. Okul Müdürü Hakan Can da velilerle aralarında köprü olan Dolapdere'ye teşekkür ederek çiçek ve hediyesini sundu. Sınıf gösterisine katkı yapan İngilizce Öğretmeni Selda Tilev'e de hediye ve teşekkür çiçeği sunuldu.


Renginar SALİ

YORUM YAP