3 madde görüşüldü

3 madde görüşüldü

10.11.2016 10:07:03

Silivri Belediye Meclisi'nin Kasım Ayı Meclis Toplantısı'nın I. Birleşiminin I. Oturumunda gündem 3 maddeden oluştu.

Kasım Ayı toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, 7 Kasım Pazartesi günü, saat 16.00'da Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Başkan Vekili Melih Yıldız'ın yönetiminde kaydedilen toplantıya mazeretleri dolayısıyla katılamayan meclis üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi'nden Cengiz Aksu, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Rıfat Kutlu oldu. Görüşülen 3 gündem maddesinin tamamı oybirliği ile kabul edildi.


KASIM MECLİSİNDE GÖRÜŞÜLEN GÜNDEM MADDELERİ
Gündemin birinci maddesinde Kentsel Tasarım Komisyonu seçimi uygulandı. Seçim açık oylama usulüyle yapıldı. Parti gruplarının önerileri üzerine Cumhuriyet Halk Partisi'nden Figen Yıldız, Semih Ayeş ve Saadet Gencoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Metin Kaya ve Harun Tüfekçi isimleri oybirliği ile kabul edildi.
Silivri İlçesi Değirmenköy Mahallesi I. Etap, II. Etap ve III. Etap 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planlarına ait plan notlarında plan değişikliğinin görüşülmesine ilişkin gündemin ikinci maddesi İmar Komisyonu'na havale edildi.
Gündemin üçüncü maddesi olan ilçemiz Semizkumlar Mahallesi, Büyükyalı Caddesi, Koçak sokaktaki parka “Seyfettin GÜNDOĞDU” isminin verilmesinin görüşülmesi İsim Tespit Komisyonu'na havale edildi.

Hazal BAŞARAN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Tebrikler
Sonraki » Canpolat Silivri’ye geldi

YORUM YAP