23 Nisan Ulusal Egemenlik Kupası Online Satranç Turnuvası

23 Nisan Ulusal Egemenlik Kupası Online Satranç Turnuvası

12.04.2021 10:04:53

Silivri Belediyesi tarafından TSF Silivri İlçe Temsilciliğinin katkılarıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik Kupası Online Satranç Turnuvası düzenlenecek.

Silivri Belediyesinin TSF Silivri İlçe Temsilciliğinin katkısı ile organize edeceği 23 Nisan Ulusal Egemenlik Kupası Online Satranç Turnuvası, 22 Nisan 2021, Perşembe günü, saat: 14.00' te Chesscom Platformu'nda gerçekleşecek.

Kayıtların www.istanbul.tsf.org.tr adresinden yapabileceği duyurulan turnuva, 81 ilden her yaş sporcunun katılımına açık olacak.

5 dk + 2 sn tempo ile 11 tur üzerinden mücadele edecek sporcuları turnuva sonunda güzel ödüller bekliyor.

Final sıralamasında hem genelde, hem de Silivri ilçe sporcuları içerisinde, birincilere tablet, ikincilere akıllı saat ve üçüncülere kulaklık hediyeleri Silivri Belediyesi tarafından takdim edilecek.

AKINCIOĞLU, TEŞEKKÜR ETTİ

Turnuva ile ilgili bir açıklama yapan TSF İstanbul İl Temsilci Yardımcısı Talha Emre Akıncıoğlu, “Silivri Belediyemiz ile birlikte, böylesi anlamlı bir günün adına yakışır şekilde, 7'den 70'e herkesin birlikte oynayacağı, ulusal egemenliğimizi kutlayacağımız, güzel bir turnuva organize ediyoruz. Satrancın ve satranççının her daim yanında olan Silivri Belediyemize ve Başkanımız Volkan Yılmaz'a camiamız adına teşekkür ediyorum”

YORUM YAP