19 Mayıs Çelenk Töreni’ne yoğun katılım

19 Mayıs Çelenk Töreni’ne yoğun katılım

21.05.2019 10:01:11

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100. yılı dolayısıyla düzenlenen Çelenk Sunma Töreni, Pazar günü yoğun katılım eşliğinde gerçekleştirildi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100. yılı dolayısıyla, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e ve Türk devletine bağlılığımızın sembolü olan çelenkler, Pazar günü düzenlenen Çelenk Töreni'nde sunuldu.
Törene Silivri Cumhuriyet Başsavcı Vekili Muhammed Burak Gürbüz, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İlçe Adalet Komisyon Başkanı Ömer Karagöl, İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hazım Tamer Dodurka, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Güngör Kırarslan, İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk, İlçe Vergi Dairesi Müdürü Kadriye Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Can Dağaşan, İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş, Silivri Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, okul yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, oda başkanları, sivil toplum örgüt temsilcileri, gaziler, öğrenci, öğretmen ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü çelengi, Spor Müdürü Can Dağaşan tarafından Atatürk Anıtı'na sunuldu.
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve ebediyete intikal etmiş tüm Türk Büyükleri ve şehitlerin manevi huzurlarında saygı duruşunda bulunuldu, akabinde İstiklal Marşımız okundu. Törenlerimizin vazgeçilmezi Şeker Nine, şiir okudu.

Okul yöneticilerimizden Selahat Özel'in sunumuyla gerçekleştirilen İlçe Çelenk Töreni burada sona erdi.

SİYASİ PARTİLER VE SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ ÇELENKLERİNİ SUNDU

İlçe Çelenk Töreni'nin ardından siyasi partiler ve sivil toplum örgütleri de çelenklerini sundular. Siyasi Partilerden; AK Parti, MHP, CHP, İyi Parti, Vatan Partisi ve Genç Parti ve derneklerden; Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Atatürkçü Düşünce Derneği temsilcileri çelenklerini Atatürk Anıtı'na sundular.
Renginar SALİ

YORUM YAP