15 Temmuz Şampiyonasında tam 4 madalya kazandık

15 Temmuz Şampiyonasında tam 4 madalya kazandık

8.11.2017 10:14:23

Özel sporcularımız Volkan Yavuzaslan ve Hasan Hüseyin Akkar, katıldıkları 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Anma Atletizm 1. Bölge   ve 2. Bölge Şampiyonası'nda 3 altın ve 1 gümüş madalya kazandı.

İlçemiz özel sporcuları, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından 1-6 Kasım 2017 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Anma Atletizm 1. Bölge ve 2. Bölge Şampiyonası'na katıldı. Milli Takımımız ve Silivri Lions Beyaz Melekler Spor Kulübü sporcusu Volkan Yavuzaslan ve Hasan Hüseyin Akkar, 81 il genelinden 119 spor kulübü sporcuları arasında yerini aldı. Volkan Yavuzaslan Cirit'te, Hasan Hüseyin Akkar ise Atletizm'de altın madalya kazandı. Madalyalarını Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Can Dağaşan, takdim etti, Kulüp Başkanı Mesut Özdoğan, “Düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Anma Şampiyonasında kulübümüzü ve Silivri'yi en iyi şekilde temsil ederek 3 altın ve 1 gümüş madalya kazanan sporcularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum.” dedi.
Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın da bu anlamlı şampiyonada özel sporcuları yalnız bırakmadı. Silivrili Volkan Yavuzaslan, Bakan Aşkın Bak'a da evlilik hayalini açıklarken, yüzleri gülümsetti. Nikah şahidi olmayı kabul eden Bak, kendisinden bir de kısa cirit atma dersi aldı. Buluşmanın ardından sosyal medyadan, “Özel sporcularımız Berkay'dan gülle atmayı, Volkan'dan da cirit atmayı öğrendim. Tekniğimi beğendiler ama geliştirmem lazımmış.” sözlerini paylaştı.
Renginar SALİ

YORUM YAP