“15 Temmuz bir diriliş ise, 16 Nisan bir yükseliş olacak”

“15 Temmuz bir diriliş ise, 16 Nisan bir yükseliş olacak”

18.04.2017 09:51:43

Silivri'de %59,85, İstanbul'da %51,35 Hayır oranları AK Parti Silivri İlçe Teşkilatının Türkiye genelinde %51,18'lik Evet'lik Referandum sonucunu coşkuyla kutlamasına mani olmadı. Kalabalığa seslenen AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, “15 Temmuz bir diriliş ise, 16 Nisan bir yükseliş olacak” dedi ve teşkilat için de TBMM açısından da ciddi bir çalışmanın sinyallerini verdi.,

16 NİSAN halk oylaması sonuçları belli olduktan sonra AK Parti Silivri İlçe Binası önünde toplanan AK Partililer Atatürk Meydanına bir yürüyüş gerçekleştirdi.
Atatürk Meydanında, Referandumun Evet sonucunu kutlamak için bir araya gelen kalabalık bir ağızdan İstiklal Marşını söyledi, ardından AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca halka hitap ettiler.

KUTLU: BİR ‘15 TEMMUZ'U DAHA GERİDE BIRAKTIK
Kutlu Referandum süresince çalışmalara katkı sunan teşkilat mensupları ile Silivri halkına teşekkür ederken, sonucu “millete, ezana ve bayrağa saygı” olarak değerlendirdi, “Terör örgütleri ile dış düşmanların sevincini kursağında bırakan tüm yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yarından itibaren bu seçimde Evet de Hayır da diyenler barış ve kardeşlik içinde yan yana yaşamını sürdürecek. Bir '15 Temmuz'u' daha geride bıraktık, destek veren herkese teşekkürler” dedi. Kutlu, seçim sürecinde görev yapan kamu temsilcilerine mülki amir, emniyet, jandarma ve tüm kurum temsilcilerine teşekkür etti. “Daha mutlu ve huzurlu yarınlarımıza katkı sunan herkese teşekkürler” diyerek sözü Tülay Kaynarca'ya bıraktı.

KAYNARCA: 15 TEMMUZ BİR DİRİLİŞ İSE 16 NİSAN YÜKSELİŞ OLACAK
Kaynarca, 16 Nisan Referandumundan çıkan kararı çok değerli olarak nitelendirirken, “15 Temmuz bir diriliş ise, 16 Nisan bir yükseliş olacak” şeklinde konuştu. Türk toplumu üzerinden kaygı ve korku üretenlerin halk oylaması sonucuyla hezimete uğratıldığını belirten AK Parti Milletvekili, “Güçlü bir Türkiye için yeni bir başlangıç yaptık. Tüm kadınlarımıza, mahalle başkanlarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımıza, Silivri ve tüm Türkiye'ye teşekkürler” diyerek duygu ve düşüncelerini ifade etti. Kaynarca, bundan sonraki süreçte TBMM'de ve teşkilatlarda daha da yoğun bir çalışma dönemine girileceğini belirtirken, “%100 Türkiye, tek bayrak, tek vatan ve tek millet için hak yolunda yolculuğumuz devam edecek” dedi.
Referandum sürecinde aktif olarak saha çalışmalarına katılan Hüseyin Turan ve Yetgin Çavdar da meydanda halk oylaması sonucunu kutlamalarına iştirak etti.
Sevginar SALİ

YORUM YAP