10 Kasım Protokolü


Bazı seçilmişler; il genel meclis üyeleri gibi 39. sırayı kabullenmekte sıkıntı çekse de yapılacak bir şey yok. Emir, düzen büyük yerden.

Bu arada çeki düzen hareketinin neden olduğu Ağır Ceza Reisi 10 Kasım törenlerine teşrif etmedi.

İŞ BANKASI'NDA GÖREV DEĞİŞİMİ

İş Bankası'nın başarılı müdürü Erhan Ünlü, Genel Merkez'de Birim Müdürlüğü'ne atandı. İş Bankası Silivri Şubesi, İstanbul Genel Müdürlüğü'nden gelen Ali Kızıldağ'a emanet.

Ünlü ve yeni gelen müdürümüze hayırlı olsun diliyorum. Her ikisine de yeni görev yerinde başarılarının devamı temennisiyle.

YENİ MEZARLIK HAKKINDA ŞİKAYET

Yeni Mezarlığın bakımsızlığı hakkında şikayetler var. Ayrıca burada bulunan tuvaletler bir kişiye parayla işletilmek üzere verilmiş. Ancak bakımsızlık ve hijyensizlik şikayetleri hat safhadaymış. Bayram da yaklaşıyor, yetkililerin bu konuya eğilmesinde yarar var.

MAKAM  ARACI SEVDASI

"Makam aracı saltanatı" hakkında bir yazı yazdım. Umarım yapılan uyarılar dikkate alınır. Söylediğim gibi siz bu halk için yaptığınız fedakarlığın karşılığını ziyadesiyle alırsınız.

HIRS VE KİBİR

Ulu bir kavak ağacının yanında bir kabak filizi boy göstermiş. Bahar ilerledikçe bitki kavak ağacına sarılarak yükselmeye başlamış. Yağmurların ve güneşin etkisiyle müthiş hızla büyümüş ve neredeyse kavak ağacıyla aynı boya gelmiş. Bir gün dayanamayıp sormuş kavağa :

- "Sen kaç ayda bu hale geldin ağaç?"

- "10 yılda" demiş kavak

- "10 yılda mı?" diye gülmüş ve çiçeklerini sallamış kabak "Ben neredeyse 2 ayda seninle aynı boya geldim bak!"

- "Doğru" demiş ağaç "doğru"

Günler günleri kovalamış ve sonbaharın ilk rüzgarları başladığında kabak önce üşümeye sonra yapraklarını düşürmeye, soğuklar arttıkça da aşağıya doğru inmeye başlamış.

Sormuş endişeyle kavağa:

- " Neler oluyor bana ağaç?"

- "Ölüyorsun" demiş kavak

- "Niçin?"

- "Benim on yılda geldiğim yere sen iki ayda gelmeye çalıştığın için."

ESNAFTAN, BAŞKANININ

OĞLUNA TEPKİ

Silivri'de yaşanan sel felaketinin ardından Eski Sanayi Sitesi'nde telefon bayi bulunan Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu'nun oğlu, mobil bir araçtan çarşı meydanında hizmet vermeye başladı. Selin ardından iki ay geçmesine rağmen çarşı esnafı tepkili; "Herkes dükkanını temizledi onardı yerinde hizmet vermeye başladı. Bu telefon bayii sahibi arkadaş Esnaf Odası babasına güvendiği için mi halen çarşı meydanını işgal etmeyi sürdürüyor?" diye soruyor. Çarşı esnafı müşterilerinin yerini işgal ettiğini öne sürdüğü mobil aracın kalkmasını istiyor özetle.

YORUM YAP