10 Kasım Çelenk Töreni gerçekleştirildi

10 Kasım Çelenk Töreni gerçekleştirildi

12.11.2016 12:17:59

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ebediyete intikalinin 78.yıldönümünde dün düzenlenen Çelenk Töreni ile anıldı. 

Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yıldönümünde Silivri'de de düzenlenen törenle anıldı.
10 Kasım Çelenk Töreni, İlçe Kaymakamı Faruk Bekarlar, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Şener Kaytez, Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Hakan Karaaslan, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Er, AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, MHP İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz, DP İlçe Başkanı Halide Avlu, DSP İlçe Başkanı Hüseyin Dertop, İlçe Spor Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu, İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş, İlçe Nüfus Müdürü Gülperi Baysal, İlçe Malmüdürü Hadi İlmen, İlçe Vergi Dairesi Müdürü Kadriye Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, İlçe Gıda ve Tarım Müdürü Kemal Benli, İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Salih Aynural, Okul Müdürleri, Ziraat ve Halk Bankası Müdürleri, Silivri Kent Konseyi Başkanı Esin Yalçıntaş, diğer siyasi parti ilçe başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Sanayi Kooperatif Başkanı Ercan Çalışkan, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı, Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu, Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Özkök, Medical Park Hastanesi yetkilileri, gaziler, muhtarlar, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği, Silivri Kadın Girişimciler Derneği temsilcileri, öğrenci ve öğretmenler, çok sayıda vatandaş katıldı.
Milletimizi benliğine ve egemenliğine kavuşturarak, demokratik bir düzen içinde çağdaşlaştıran, Türk milletini, medeni cihanda layık olduğu mevkie çıkarmak ve Türk Cumhuriyeti'ni sarsılmaz temeller üzerinde, her gün daha ziyade takviye etmek için mücadele eden, eşsiz yetenekleri ile tarihe unutulmaz bir insan olarak geçen büyük asker, büyük devlet adamı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78. Yıldönümü Çelenk Töreni ile başladı.
Atatürk'ü anmak ve Türk devletine bağlılığımızın sembolü olan çelenkler sunuldu. Sırasıyla Kaymakamlık Makamı, Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörlüğü, AK Parti İlçe Bakanlığı, CHP İlçe Başkanlığı, MHP, Ziraat Bankası, Halk Bankası, Kent Konseyi, Demokratik Sol Parti, Vatan Partisi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Muharip Gaziler Derneği, Ülkü Ocakları, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Medical Park Hastanesi çelekleri anıta sunuldu.
09.05'te çalan sirenler çaldı. Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Akabinde İstiklal Marşı okundu. Çelenk Töreni burada sona erdi. 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü, Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programın İBB Abdülezel Paşa Ortaokulu salonunda sunumuyla devam etti.
Haber:
Renginar SALİ

 

YORUM YAP