XXXXX

1 NİSAN’IN ARDINDAN

Dünkü, yani 1 Nisan Dünya Şaka gününde atmış olduğumuz manşet derin bir etki yarattı. Bugüne özel yapılan şakaların inandırıcı olması esas alınır. Biz de bu konuya özen gösterdik; şakanın inandırıcı olmasına!
Yaptığımız işin etki yaratması, ilgi uyandırmasını esas aldık ve başarılı olduk. Konunun mütevazılık gerektirmeyen yönlerini geçtikten sonra Ak Parti Gençlik Kolları’nın twitter üzerinden benimle ilgili yaptıkları şaka girişimine değinmek istiyorum.
Sağ olsunlar beni CHP Belediye Başkan Adaylığına, hatta Özcan Işıklar’a rakip düşünmüş ve göstermeye çalışmışlar…
Ben siyasetçi değilim. Olmaya da hiç niyetim yok. Gazetecilikten sonra AK Parti saflarında siyasette yükselen örneklerle yetiştikleri için bu partideki gençler bu tarz yanlış izlenimlere, düşüncelere kapılabilir de…
Gazetecilikten siyasete atılmanın yanlış bir yönü de yok zaten. Ama ben sadece gazeteci değil, bu gazetenin bir de sahibiyim… Bu özellikler de siyasete değişmeyecek kadar kıymet verdiğim şeyler.
Siyaseti de ben ve benim gibiler yerine genç ve enerji dolu AK Parti Gençlik Kollarındaki gibi kişiler yapsın!
Ben onların resimlerini de çekerim, haberlerini de, yorumlarını da yaparım. Hiç telaş etmesinler. Hem Işıklar’ın rakipleri için telaşlanmak yerine dikkatlerini kendi adaylarınınkilere vermelerinde yarar var bence…
Hazırladığımız şakayla güldürmekten çok düşündürmeyi amaçladığımız ortada. Haberin içeriğinde yer verilen değerlendirmelerin tamamen hayal ürünü olmadığı da aşikâr. Sonuç? İşte o gerçek değildi ve olayın şaka kısmını oluşturan unsurdu.
Gazetemizin etkinliğini ölçmek ve göstermek adına çok güzel geri dönüşümler aldık. Metin Karakaş’ın hoşgörüsüne sığınıyoruz! Biraz fazla terletmiş olabiliriz kendisini. Partisinde Bakanlar bile katıldıkları toplantılarda korumalarının getirdiği not ile görevden alındıklarını öğreniyor. Karakaş da muhtemelen bu yüzden şakamıza inandı!
Hadi geçmiş olsun! Seneye 1 Nisan’a kadar şaka yok… Telefonlara cevap vermekten içime fenalık geldi…

GÜNÜN SÖZÜ
"Ben Ak Partili Muharrem Eren olarak, bu projeyi çıkartamazsam vatandaşın vay haline.” – Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren

KANDEMİR, YAZDIĞI KADAR GÜZEL DE KONUŞABİLSEYDİ KEŞKE
Dün Silivri Belediyesi’nin Nisan ayı meclisinin ilk oturumu gerçekleştirildi. Yılmaz Kandemir yine sahnedeydi. Keşke yazdığı gibi güzel konuştu demek mümkün olsa. Öfkeyle kalkan, zararla oturur kaidesini bozmadı, hatta destekleyen hareketlere imza attı. Bu neyin kini, neyin öfkesi Allah aşkına!?
Küçük düşünen, küçük düşer!

YORUM YAP