1. Amatör’de bu maçlar kaçmaz!

1. Amatör’de bu maçlar kaçmaz!

2.12.2017 10:29:37

İstanbul 1.Amatör Ligin 10.haftasında birbirinden zorlu mücadeleler oynanacak...

Sizler için zirveyi yakından ilgilendiren maçları derledik. Keyifle okumanızı diliyor; müsait olanların bu maçları kaçırmamasını tavsiye ediyoruz.

1.GRUP
Yeşilbayırspor-Akalanspor
İlk 6 sıradaki ekiplerin sadece 4 puan farkla sıralandığı grupta haftaya 13 puan ve averajla 4.sırada giren Yeşilbayırspor 16 puanla 2.sırada bulunan Akalanspor'u konuk edecek.
Ev sahibi ekibin kazanması halinde averajla 2.sıraya yükselme ihtimali olan mücadelede deplasman ekibi de kazanması halinde liderin puan kaybında liderliğe yükselebilir. Bu zorlu maç 02 Aralık Cumartesi günü saat 14:30'da Hadımköy Sahası'nda oynanacak.

2.GRUP
Silivri Alibeyspor-Merkez Kayaşehirspor
Grupta 19 puanla liderin bir puan ardında bulunan Silivri Alibeyspor 18 puanla 3.sırada bulunan Merkez Kayaşehirspor'u konuk ediyor. Az gol yiyen iki takımın çekişmeli geçmesi muhtemel mücadelesi sonunda kazanan hem liderlik için önemli bir şans yakalayacak hem de ikinci olanın oynayacağı olası play off maçı şansını oldukça arttıracak. Bu zorlu maç 03 Aralık Pazar günü saat 14:30'da Silivri Ortaköy Stadı'nda oynanacak.

9.GRUP
Galataspor-İstinyespor
Grupta liderle ikincinin mücadelesi. Evsahibi ekip 23 puanla lider konuk ekip 20 puanla ikinci sırada. Lider Galataspor kazanırsa çok rahatlayacak. Konuk İstinyespor kazanırsa şampiyonluk mücadelesi ilginç hale gelecek. İki takımda az gol yiyen ekipler. Heyecanı yüksek, çekişmeli olmasını beklediğimiz bir mücadele izleyenlere büyük keyif verecektir diye düşünüyoruz. Bu zorlu maç 02 Aralık Cumartesi saat 16:30'da Beyoğlu Stadı'nda oynanacak.

10.GRUP
Tophane Tayfunspor-Reşitpaşaspor
Grupta 16 puanla 3.sırada bulunan Tophane Tayfunspor 18 puanla liderin bir puan ardında 2.sırada bulunan Reşitpaşaspor'u ağırlayacak.
Tophane Tayfunspor kazanırsa rakibini geçerek ilk iki sıraya oturacak. Reşitpaşaspor kazanırsa en azından 2.olarak play off oynama şansını neredeyse garantiye alacak. Hatta lider İstanbul Esenler Tokatspor'un tüm ligin en fazla berabere kalan ekibi Bahçelievler Soğanlıspor karşısında deplasmanda kaybedeceği puanlarla liderliğe de yükselebilir. Bu zorlu maç 03 Aralık Pazar günü 10:30'da Beyoğlu Stadı'nda oynanacak.

11.GRUP
Yeniköyspor-Hamidiyespor
Belkide 1.Amatör ligde haftanın maçı bu maç.
2.sıradaki 24 puanlı Yeniköyspor lider 27 puanlı Hamidiyespor'u konuk edecek. Diğer takımların neredeyse iddiasının kalmadığı grupta sezonun ilk yarısında oynanan maçı 2-1'lik sonuçla Hamidiyespor kazanmıştı. Tek farklı galibiyet halinde bile ev sahibi Yeniköyspor averajla liderliğe yükselecek. Beraberlik halinde misafir ekip şampiyonluk yolunda çok büyük avantaj sağlayacak. Bu zorlu maç 02 Aralık Cumartesi günü 14:30'da Çayırbaşı Stadı'nda oynanacak.

16.GRUP
İstanbul Ağrıspor-Beykoz Çavuşbaşıspor
Grupta 15 puanla 4.sırada bulunan İstanbul Ağrıspor 16 puanla 2.sırada bulunan Beykoz Çavuşbaşıspor'u konuk edecek. 10.hafta itibarıyla zirveden puan olarak uzaklaşmış 2.lik kovalayan iki takımın mücadelesinde kazanan önemli bir avantaj sağlayacak. 21 puanla zirvede bulunan Yamanspor'un olası puan kaybında kazanan ekip liderlik içinde umutlanacak.
Bu zorlu maç 03 Aralık Pazar günü saat 14:30'da Kaynarca Stadı'nda oynanacak.
Engin AKIN

YORUM YAP